Dato/klokkeslett: Man 30 Mar, 2020 18:37

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne   Svar på emnet  [ 6 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Billy Gilmour
InnleggSkrevet: Søn 24 Mar, 2019 22:40 
Brukerens avatar
Registrert: Tor 08 Nov, 2018 16:43
Innlegg: 1053

Den unge skotten, 17 år, har herjet på Chelsea sitt u 23 lag denne sesongen. Han har 9 mål og 5 assist så langt. Han kom til Chelsea fra Glasgow Rangers i konkurranse fra Barcelona og Bayern München. Det er noen som har fulgt han tett som hevder at han ta ta steget opp til 1. laget neste sesong.


Avlogget
 Profil  
 Innleggets emne: Re: Billy Gilmour
InnleggSkrevet: Søn 24 Mar, 2019 23:39 
Brukerens avatar
Registrert: Tor 19 Jun, 2008 17:20
Innlegg: 3377
Bosted: Christianssand

Var knyttet ENORME forventninger til han da han var i Rangers. Hadde vært nydelig å se denne spilleren ta de nødvendige stegene.Chelsea run, Chelsea run, Chelsea run from NO-ONE!

Ingen vits å diskutere med en kommunist!

Avlogget
 Profil  
 Innleggets emne: Re: Billy Gilmour
InnleggSkrevet: Man 25 Mar, 2019 12:29 
Brukerens avatar
Site Admin
Registrert: Lør 24 Jun, 2006 02:50
Innlegg: 6114
Bosted: Bergen

Med tanke på at Jamie Cumming, George McEachran og Marcin Bulka er en del av førstelaget, betyr det ikke nødvendigvis så veldig mye at Billy Gilmoure tar steget opp til førstelaget neste sesong. Da mener jeg at det er et stort steg fra å bli en del av førstelaget til det å faktisk få spilletid.

Det er selvfølgelig gledelig at han har en progressjon og at han gjør de stegene vi håper han skal ta. Å bli en del av førstelaget er selvsagt en stor milepæl for Billy.


Avlogget
 Profil  
 Innleggets emne: Re: Billy Gilmour
InnleggSkrevet: Ons 27 Mar, 2019 17:38 
Brukerens avatar
Registrert: Ons 18 Jul, 2007 16:51
Innlegg: 4028
Bosted: Trondheim

Jeg trodde utrolig nok at vi kom til å få se denne gutten på benken i noen cup kamper tidligere i sesongen, men i de samme kampene så virket det som om det var såvidt CHO ble tatt ut :P

Det var åpent for at Redan skulle få sjansen til å bli tatt ut i tropp når vi møtte enkelte lag i cupen og de siste El kampene i gruppespillet, den samme perioden som Morata var på vei bort og samtidlig var småskadet..

Daishawn Redan sees ‘no chance’ of making his way into the Blues’ first team.

Borussia Mönchengladbach, AC Milan, Roma, West Ham, Everton and Leicester have all expressed an interest in the 18-year old forward

Juan Familia-Castillo recently said he believes it’s quite impossible to breakthrough at Chelsea as youth player. Reports show Daishawn Redan thinks alike. No good signs for The Blues.

Vi kommer til å miste talentene en etter en om vi ikke lar de få kjenne at de får muligheten av og til!


Avlogget
 Profil  
 Innleggets emne: Re: Billy Gilmour
InnleggSkrevet: Tor 12 Mar, 2020 10:32 
Brukerens avatar
Site Admin
Registrert: Lør 24 Jun, 2006 02:50
Innlegg: 6114
Bosted: Bergen

Flere har begynt å få øynene opp for Gimour etter debuten hans på Chelsea. Folk trekker frem passningsferdighetene hans og hevder allerede at han er bedre på dette enn Jorginho som er spesialist på dette området.

Ifjor la jeg ut videoer som viste briljante passninger fra Jorginho. Det ble store sjanser hver gang, da han klarte å plukke ut medspillere og sette de opp i farlige situasjoner. Akkurat da var det helt uforståelig at Jorginho hadde nærmest ingen assists. Så begynte jeg å se videoer av Fabregas som både hadde fenomenale passninger og massevis av assists. Det var en helt annen kraft og fart i passningene til Fabregas. Istedenfor rolige lissepassninger, gir en passning med mye fart medspilleren bedre tid. En passning med mye fart inviterer også til en hurtigere reaksjon.

Videoen under er noen år gammel og følger Gilmour iløpet av en dag. Noe av det han forteller er at han ser veldig opp til Fabregas. Han analyserer spillet, ferdighetene og bevegelsene til Fabregas og forsøker så godt han kan å implementere dette i sitt eget spill. Dette viser hvor utrolig viktig det er å ha slike forbilder i klubben og hva de betyr for utviklingen av de yngre. Passningene og bevegelsene er åpenbart noe Gilmour har jobbet med i veldig mange år, og det er svært gledelig at inspirasjonskilden hans var i denne klubben på akkurat det tidspunktet.Avlogget
 Profil  
 Innleggets emne: Re: Billy Gilmour
InnleggSkrevet: Tor 12 Mar, 2020 10:46 
Brukerens avatar
Registrert: Tir 21 Aug, 2012 10:48
Innlegg: 7206
Bosted: Oslo

Pasningsmentaliteten til Fabregas, og orienterer seg som Lampard. Hodet hans går frem og tilbake konstant slik at han alltid vet hvor alle på banen er. Dette er nok vårt største talent ved siden av Reece.64 games, 20 goals & 35 assists in one season. Sold due to lack of ability to track back in the next. Johnny Kills forever in my blue heart.

Avlogget
 Profil  
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 6 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


 Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 6 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron