Dato/klokkeslett: Lør 07 Des, 2019 08:15

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne   Svar på emnet  [ 2 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: INFORMASJON FRA STYRET
InnleggSkrevet: Fre 18 Mar, 2016 11:59 
Brukerens avatar
Styremedlem
Registrert: Søn 25 Jun, 2006 15:50
Innlegg: 7573
Bosted: Lørenskog

Det er endel som har etterlyst litt informasjon om hva styret jobber med på diverse medier. Jeg velger å legge ut en liten informasjon om hva styret jobber med her på vår offisielle nettside.

Chelsea Supporters Norway har i inneværende sesong gått fra over 2.400 medlemmer til ca 1.750 medlemmer. Dette er en drastisk tilbakegang, som gir store konsekvenser også økonomisk. Det som gjøres her er;

* Det vil komme en spørreundersøkelse til alle medlemmer, pluss alle som har vært medlem før i løpet av April
* Vi ser på priser og medlemskap for kommende sesong.
* Vi vil annonsere for medlemskap 16/17 hardere, tidligere og bredere enn noen gang.
* Vi ser på alle medlemsfordelene vi har, og mulige nye.
* Vi går igjennom bestillings- og betalingsrutiner.

Så er det sånn at vi har fått inn mange henvendelser angående nettsiden vår, og hvordan denne brukes. Her har vi satt ned en arbeidsgruppe som jobber med å se på mulige løsninger for ny nettside. Punkter som drøftes her er (og som vil bli spurt om i spørreundersøkelsen)

* Skal vi bytte nettside, og hvordan ønsker vi den?
* Skal vi stenge hele eller deler av nettsiden for ikke-medlemmer?
* Skal forumet være åpent eller medlemsbasert slik at man må logge inn med gyldig medlemsnummer?

Vi drøfter også medlemsfordeler. Vi har pr i dag en god avtale med Fotballbutikk.no, der betalende medlemmer får en kode på Min Side som de kan benytte ved handling på deres nettside. De kommer til å ta inn mer Chelsea effekter etter hvert, så viktig at vi benytter dem. Du får 15% på alt du kjøper som medlem av CSN.

Når det kommer til arrangement så vil de fremover bli strengt medlemsbasert. Vi har vært litt slepphendte med å la ikkebetalende supportere få delta på julebord, supportercup osv, men fra nå er dette helt umulig. Det blir foretatt manuell sjekk av alle som melder seg på, og har du ikke betalt så får du ikke være med. Rådet som er opprettet skal også bli flinkere til å arrangere treff i de store byene.

Vi håper MANGE av dere (betalende medlemmer) kommer på Årsmøtet Lørdag 18 Juni. Her kommer hele styret, pluss mange av våre aller viktigste støttespillere. Da kan vi sammen finne ut av hva som gjør at så mange velger å ikke være medlem av denne fantastiske supporterklubben, til den vanvittig flotte klubben fra Londons beste vestkant.

Har du innspill, ønsker, tanker eller forslag til forbedringer så send gjerne en mail til leder@chelsea.no

PS! Håper så mange som mulig tar seg tid til å svare på spørreundersøkelsen når den kommer, uansett om du tenker å fortsette/bli medlem av CSN eller ikke.


Avlogget
 Profil  
 Innleggets emne: Re: INFORMASJON FRA STYRET
InnleggSkrevet: Fre 09 Sep, 2016 16:28 
Brukerens avatar
Styremedlem
Registrert: Søn 25 Jun, 2006 15:50
Innlegg: 7573
Bosted: Lørenskog

Update fra styret;
Det er ikke til å stikke under en stol at supporterklubben sliter. Vi har pr idag kun 1.100 betalende medlemmer, mot ca 2500 i gullsesongen 2014/15. Dette vil dessverre få konsekvenser om det ikke bedrer seg igjen, og det er i første rekke kostnadskrevende oppgaver som ny nettside, bedre medlemspakker, flere fellesturer og medlemsblader som blir berørt. Vi kan ikke bruke mer penger enn vi har.

Vi har dog klart å skaffe dere et par meget gode fordeler, iom at vi nå har på plass en veldig god avtale med IBIS hotellet i Earls Court/Brompton, samt at betalende medlemmer får 15% rabatt på alt Chelsea utstyr hos fotballbutikk.no
Neste på programmet er at vi jobber mot en Norsk hotelleverandør også, slik at vi forhåpentligvis får en avtale på hoteller i Norge også.

Vi har i denne uken tatt valget om å sende ut over 3000 betalingsgiroer til tidligere medlemmer som ikke hadde betalt medlemskap innen 1 september. Har du betalt etter dette, og fått giro i posten, så beklager vi dette.

Vi har i tillegg startet jobben med å skaffe CSN et Vipps nummer, slik at alle som har vært medlem (og dermed har et medlemsnr) kan betale via Vipps i fremtiden. Raskere og enklere blir det ikke.

Vi kan også med glede registrere at de aller aller fleste som har søkt om billett til Chelsea kamper hittil i år, har fått billett. Til kampen mot Liverpool neste helg fikk samtlige av oss 25 som bestilte billett, der vi til samme kamp i fjor fikk 0.

For at supporterklubben skal kunne i det minste opprettholde den aktiviteten, og de fordelene vi har, så er det viktig at alle som er glade i Chelsea og Chelsea Supporters Norway blir med oss, og betaler medlemskap.

På vegne av styret så håper vi at alle som elsker Chelsea setter av 2 minutter og betaler sitt medlemskap. Dette gjør dere ved å gå til www.chelsea.no/min-side

Forza Conte! - Up the Chels


Avlogget
 Profil  
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 2 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


 Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron