Dato/klokkeslett: Lør 18 Jan, 2020 20:03

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne   Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Det norske landslaget får hard medfart
InnleggSkrevet: Lør 12 Nov, 2016 02:06 
Brukerens avatar
Site Admin
Registrert: Lør 24 Jun, 2006 02:50
Innlegg: 6029
Bosted: Bergen

Siden VM startet i 1930, har Norge vært med kun tre ganger. Siden EM startet i 1960, har Norge vært med én gang. Som norsk landslagstrener har du ikke mislyktes om ikke laget klarer å kvalifisere seg for noen av de turneringene der. Å være skuffet i det man ryker ut er noe annet.

Tsjekkia som vi nå møtte er faktisk et av de bedre landslagene i Europa. De har større profiler enn noen av våre, og lagene i den hjemlige ligaen gjør det bedre i Europa enn noen av våre. Tsjekkia ligger 41 plasser over Norge på FIFA-rankingen.

Før kampen lager media et bilde her hjemme om at Norge er favoritter i Tsjekkia. Faktisk så store favoritter at Høgmo mister jobben om han ikke vinner. Jeg er overhodet ikke enig i det. På hjemmebane er Tsjekkia favoritter, og alt annet enn seier er et dårlig resultat. Fornuftig målsetting av Norge er uavgjort borte og seier hjemme. Parker gjerne bussen.

Man kan godt mene at Høgmo ikke er rett mann for Norge. At laguttaket og byttene var feil. Laget er dårlig organisert, taktikken feilslått, måten å spille på ikke passer oss og ellers dørgende kjedelig. Men alt i alt er det resultatatene som teller, og man må sette realistiske mål. I VM-kvalifiseringen er det vel kun Azerbaijan som utpeker seg som et direkte dårlig resultat så langt. Bildet i media er veldig unyansert.


Avlogget
 Profil  
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


 Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum: