Dato/klokkeslett: Lør 07 Des, 2019 09:48

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne   Svar på emnet  [ 2 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Kildekritikk og denne gangen Keown og ManU
InnleggSkrevet: Søn 31 Des, 2017 14:02 
Brukerens avatar
Site Admin
Registrert: Lør 24 Jun, 2006 02:50
Innlegg: 5989
Bosted: Bergen

Når det gjelder Chelseanyheter, vet veldig mange hvem at enkelte nyhesteder er det bare å ignorere, le av, ta med en klype salt, hvor det kan være noe sannhet og hvor man må lytte. Medium der spillere selv kontollerer: twitter blogger, eller chelseafc.com har høy troverdighet. Mens privatpersoners blogger og twitterkontoer, sun, daily mail og newdoftheworld har lav troverdighet.

Særlig i Norge gir mediene tidligere spillere mye pondus. Eksempel er John Arne Riises blogg og twitterkonto brukt for å gi Norges landslagstrener tyn på pressekonferanse. Jeg håper at folk forstår hvorfor Riise er en stemme man må ta med en stor klype salt. Han står helt utenfor landslaget og forsøker å lage store overskrifter for å tjene penger på sin egen blogg.

Nå slår VG stort opp noen uttalelser fra Martin Keown https://www.vg.no/sport/fotball/premier ... /24220808/

Hvorfor er Martin Keown en stemme man bør ta med en stor klype salt? Han har ikke noen tilknytning til ManU what so ever. Med de båndene han har til Arsenal, er han høyst sannsynlig ikke så veldig velkommen i den klubben. Han vet neppe noe mer enn hva andre kan observere fra utsiden. Keown er derimot avhengig av å lage store overskrifter for å være interessant for medieoppdrag. Ikke veldig ulikt vi ser fra enkelte eksperter her hjemme.

Når det gjelder Mourinho, så har han forandret seg mye siden sin første periode i Chelsea. Kan godt være han har mistet garderoben om han oppfører seg som i sin siste sesong hos oss.


Avlogget
 Profil  
 Innleggets emne: Re: Kildekritikk og denne gangen Keown og ManU
InnleggSkrevet: Søn 31 Des, 2017 15:58 
Registrert: Ons 29 Des, 2010 10:44
Innlegg: 2014

Det finnes dessverre knapt troverdig fotballjournalistikk lenger dessverre. Journaliststanden har ødelagt fullstendig for seg selv gjennom å servere halvsannheter, overskrifter uten innhold og, vås sludder og spekulasjoner over en lav sko. Klikkhorene dominerer, klikk gir reklamekroner. Hvorfor mange av oss fortsetter å klikke på all mulig dritt er jo en gåte, vi ender opp med å diskutere fullstendig uinteressante ting som f eks hva faen Martin Keown måtte mene om Mourinho.


Avlogget
 Profil  
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 2 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


 Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron