Chelsea Supporters Norway
http://old.chelsea.no/blues/

[Overgang] Callum Wilson
http://old.chelsea.no/blues/viewtopic.php?f=4&t=8585
Side 1 av 1

Forfatter:  RoaldAune [ Tir 18 Des, 2018 18:21 ]
Innleggets emne:  [Overgang] Callum Wilson

På direkte spørsmål på dagens pressekonferanse bekreftet Zola at Chelsea er interessert i Callum Wilson, Bournemouth. 8 mål på 16 kamper denne sesongen. Uvanlig å bekrefte slikt. Hadde vært en fin tilvekst selvsagt.

Forfatter:  infamousbryn24 [ Tir 18 Des, 2018 19:13 ]
Innleggets emne:  Re: JANUARVINDUET 2019

Da ville jeg nesten vært mer interessert i Ryan Fraser, som kan brukes som midtbanespiller og ving!

Forfatter:  special one [ Tir 18 Des, 2018 20:36 ]
Innleggets emne:  Re: JANUARVINDUET 2019

Om vi går for Callum Wilson så er det noe fryktelig galt med klubben! Har hatt 2 korsbånd skader de siste 3 sesongene og har også hatt en del små muskelskader... Mannen har aldri vært aktuell om han ikke var engelsk! Ganske bra statistikk denne sesongen selvsagt, men ikke bevist noe spesielt tidligere. Med tanke på det, de skadene og det at han i mine øyne er for dårlig teknisk så burde vi styre unna.

Men når det er sagt så er han bedre enn Morata og en løsning som hjelper oss akkurat denne sesongen! Men for en sum høyere enn 25£ så vil dette være fryktelig dårlig business.

Jeg mener vi burde se til Tyskland og hente Werner om det ikke finnes noen mulighet for å få Icardi, for han burde være førstevalget! Med tanke på at vi ser hvordan det fungerer med Hazard på topp og hvordan Mertens presterte i rollen så er Werner en perfekt spillertype som itillegg ER spiss. Bra teknisk, ekstremt hurtig og en god avslutter. Vår egen utgave av Aguero? Gutten er 22år og har de tyske genene i seg så slipper vi å tenke på primadonna nykker også ;)

Forfatter:  RoaldAune [ Tir 18 Des, 2018 22:42 ]
Innleggets emne:  Re: JANUARVINDUET 2019

Du skal ikke engste deg for mye special one, når jeg leser ordrett hva Zola sa, så er svaret heller høflighetsfraser enn at han røpet at Chelsea var interessert i spilleren. Hadde Chelsea vært interessert så hadde vel Zola sagt at han ikke kjente til spilleren :)

Forfatter:  Ben [ Fre 11 Jan, 2019 13:12 ]
Innleggets emne:  Re: [Overgang] Callum Wilson

£50 million for Callum Wilson om ikke vi får Higuain.
https://www.skysports.com/football/news ... deal-fails

Jeg syntes det er ekstremt mye for en skadeutsatt spiller. Så langt står han med 20 av 38 PL-kamper i snitt per sesong. Dette er første PL-sesongen han har vist at han kan score mål. Han fikk sin første og eneste kamp for landslaget for bare to måneder siden.

Alt i alt er det kun denne høstsesongen Wilsom har noe å vise til. Jada, det gjør han interessant for Chelsea, men ikke for £50 millioner. Dette er også en liten spiller (mindre enn Costa, Batshuayi og Higuain), noe som er en ulempe når du skal spille alene på topp for en klubb som Chelsea. Vi mister en dimensjon og blir mer forutsigbare på innlegg og lange baller om han ikke kan krige i luften mot to store, sterke midstoppere.

Higuain har vært målfarlig for Real Madrid, Napoli og Juventus, men ikke Milan. Han er uprøvd i PL, men ikke i Sarris system. Milan måtte betale €18 mill for lånet, men oppsjon på €36 mill for kjøp. Her er det mye mindre risiko enn å gå for Wilson, da vi trolig kan kutte lånesummen en del om Milan er interessert i Morata, Giroud eller Batshuayi. Jeg vet ikke om vi kan få overført oppsjonen, men vi vet at Roman gir kun ett årskontrakter for spillere som er mer enn 30 år, og da blir det også lite sannsynlig med en permanent overgang.

Forfatter:  Ole J [ Fre 11 Jan, 2019 17:53 ]
Innleggets emne:  Re: [Overgang] Callum Wilson

50 for Wilson er like håpløst som 30 for Michy.
Han får stille seg i rekken av spillere som Drinkwater, Zappacosta, Michy....

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/